събота, 3 януари 2015 г.

Романтичен албум

                       Честита Нова Година , скъпи приятели и картичкофурии.
През новата година Ви пожелавам здраве, пълноценни мигове , щастливи дни и нестихващо вдъхновение. Обичайте и бъдете обичани. Бъдете по-добри и по-човечни. И не на последно място Ви пожелавам да се смеете много и от сърце. 
                 Тези дни ме няма никаква, но не защото не творя, напротив, а защото нямам никакво време да седна на компютъра, да снимам и да кача каквото и да е. Днес Ви показвам един много специален за мен албум. Дълго време се чудих какво да подаря на моите най-добри приятели за Коледа. Много исках да е нещо по-лично , нещо романтично, което да показва моята любов към тях и в същото време да има  къде да съхранят спомените от тяхната любов хах Надявам се да ме разбрахте. Така се роди идеята за този любовен албум. Дано му се радват и го напълнят с хубави спомени.
Участвам : КФП248: Всичко може, само коледно не може !













4 коментара:

  1. Кети, сътворила си чудесен подарък за скъпи хора. Много романтичен и нежен албум, вярвам ще му се радват и ще приюти в себе си много приятни спомени.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Кат. Много се надявам да им остане един страхотен спомен и да им носи много любов !

      Изтриване
  2. Много красив албум!Страхотно романтично чуство лъха от всяка страничка!
    Благодаря ти, че участва в моето Картичкофурийско предизвикателство!
    Усмхната и успешна нова година,
    Кали

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, че отдели време да го разгледаш и да напишеш нещо. Думите на всички вас значат страшно много за мен. Гушкам те.

      Изтриване